Hjemme hos Johanna Bradford

MEDF8CA559FEDB04EEEBD92DA8B2EED545B.jpg

Johanna Bradford er en af Sveriges mest populære bloggere og en glimrende ambassadør for det jeg vil kalde 'Artillerietstilen'. Lige nu kan du opleve og inspireres af hendes fantastiske Göteborgs hjem som er sat til salg hos Alvhem . Sammen med sin mand Adam har Johanna istandsat en række hjem og nu er det efter kun et år på et og samme sted tid til at prøve noget nyt. Jeg er helt sikker på at der er mange (mig selv inklusive) der er nysgerrige på at se hvor flyttelæsset går hen den her gang. Krydser fingre for at vi får lov til at ta del af parrets nye projekt. 

Hvis du vil ind og se alle billeder så klikke ind:

HER!!

MED06291C6B8FFE444F9D74ED0A980D4817.jpg
MED861CEDFBCC1D4695A44007EA49C5D1FB.jpg
MED78A2509DFBBF4624A5C260067EBF5E36.jpg
MEDA8FE0B50C22C4C16B351B4240FB2711D.jpg
MED7370E0D1A9C345DC8BA4240514DFAC5F.jpg
MEDD8C42074BC9F4666B3E7A1EF70694746.jpg
MEDAAEB5ED0A94A432F897512B8189C46CB.jpg
MED9159C7BFAF3B48FFA702108C930EDD7C.jpg
MEDE14BB309BBE64ADDA129B34318CA7962.jpg
MED3F63323D3CE44448B998633496618E59.jpg
MED579A754C88F44E249CC0EAA5AC9F20BF.jpg
MEDCCF547988E5A4323AF10DFBCC61CEFB6.jpg

Månedens favoritter: Oktober

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

Pendel // Bodybalm // Urtepotteskjuler // Spejl // Gulvtæppe // Stage // Glas // Notesbog // Ovnfast fad // Ovalt fad // Pude // Højtaler // Bordlampe // Sofa //

Hej!

Det er efterårsferie her i København og jeg knokler på for at komme i kap. Jisses, livet som selvstændig er virkelig ensbetydende med at der ALTID er noget man kan gøre, nogen man kan ringe, nogen der venter på et svar. Med en freelancende mand burde jeg ikke være overrasket, men alligevel så er det nyt for mig. Samtidigt så føles det som jeg er lige der jeg skal være og det er en rigtigt fed følelse. Og jeg har masser af planer for hvad jeg vil med dette eventyr, men alt til sin tid. 

En ting jeg vil og jeg altid elsket er at dele med mig af inspiration til at skabe et harmoniskt, personligt og smukt hjem.  Jeg har en ambition at gøre det på flere forskellige måder. På instagram deler jeg dagligt med mig af det der falder mig i smagen. Her på bloggen vil jeg gøre det samme og i fremtiden har jeg også planer på at være mere aktiv i andre format.

Jeg har under alle mine år på Bolig Magasinet lavet masser af shoppingsider. Jeg synes stadigvæk det er super sjovt at lave disse collager med smukke ting. Som noget nyt så er jeg startet op et samarbejde med det svenske Apprl takketvære at søde Frida anbefalede mig til dem. Så fremover kommer I forhåbentlig til at se flere posts som den her, hvor alle produkter har en affiliatelinks som gør at jeg får et lille bitte beløb for hvert klik jeg sender videre fra mit site. Alle produkter jeg viser vælger jeg selv og det er kun ting jeg er vild med. Håber I kan lide det:-) Nu skal jeg videre i teksten. I morgen går turen til forlænget weekend i Sverige hos min mamma, det glæder jeg mig virkelig meget til. 

Ha det godt!

KH

Caroline

 

 

 

Nyheder: MUNK collective

caroline flindt munk collective

I onsdags var jeg inviteret til pressemøde og dejlig morgenmad hos designproducenten MUNK collective inde i byen. Det er altid en fornøjelse at komme ud til den her type af pressemøder fordi man får lov til at møde andre spændende kollegaer fra branchen, repræsentanter fra firmaerne og ikke mindst dedikerede designers. Jeg ender altid at gå hjem med nye idéer, tanker og masser af god energi til at arbejde videre med det jeg brænder for:

'At inspirere mennesker til at skabe harmoniske, tidsløse og personlige hjem hvor man kan slappe af og have det godt'. 

Hvad var så tanken med dette pressemøde? Jo, at vise frem MUNK collective's seneste produkter som du kan se på billederne:  

Loungestolen 'CLICK', designet af Hans Peter Munk, stolen kan nemt klikkes sammen til en sofa. 

Væguret 'TIME', designet af Due & Trampedach, lavet i pulverlakeret metal med glasplade.

Pendelen 'BLIND', designet af Johansen & Faurschou, man kan selv blænde op eller ned for lyskilden ved at justere på selve skærmen.

Nu mine venner så skal jeg gøre mig klar og ta turen op til Louisiana med familien, perfekt på en smuk efterårsdag som idag! Ha det godt og nyd din søndag,

KH Caroline

 

 

12 klassiske vaser til din weekendbuket!

- Indeholder reklamelinks -

2.jpg

Fredag mine venner og snart tid til weekendhygge og hvad I ellers har planlagt af dejlige ting. I blog- og instagramfeeds så plejer fredagen være dagen hvor vi glædeligt deler med os af vores fredagsbuketter, derfor tænker jeg at det passer perfekt at byde på lidt vaseinspiration til weekendens blomster!

Jeg har samlet nogle favoritter som på hver deres måde har et stilet og langtidsholdbart design og derfor er gode investeringer til dit hjem.

Med den her post ønsker jeg dig en rigtigt dejlig weekend!!

PS. Du behøver ikke gå ud og bruge en formue på blomster hver fredag, kig dig omkring og knips eventuelt nogle grener med smukke efterårs blade i haven eller i naturen.

 

1. Artilleriet // 2. Georg Jensen // 3. Normann Copenhagen // 4. Aytm // 5. Skagerak // 6. Waterford  // 7. AEO // 8. Royal Copenhagen // 9. Holmegaard // 10. Kähler // 11. Louise Roe // 12. Fritz Hansen.

STILLEBEN kitchen

caroline flindt stilleben kitchen

Foto: Maja Flink för Stilleben Kitchen

Hej, håber at I nyder jeres weekend!

Om lidt skal jeg cykle ned i Stilleben no.22 ved Torvehallerne og spise lidt morgenmad i STILLEBEN kitchen , et helt nyt køkkenkoncept som er lavet i samarbejde mellem Stilleben damerne Jelena og Ditte og arkitektfirmaet Hjorth Rahbek. 

caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen

STILLEBEN kitchen er et tidsløst, smukt og gedigent snedkerkøkken med fine detaljer og håndmalede elementer i en dæmpet og delikat farveskala. 

caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen

En af firmaets første kunder er Andrea Elisabeth Rudolph(stiftere af Rudolph Care) som er kendt for sin gode stil. Til hendes nye sommerhuskøkken faldt valget på et lyseblåt køkken i charmerende 50'er stil.

September

caroline flindt september

Den seneste måned er simpelthen fløjet afsted. September blev måneden hvor jeg startede nyt deltidsjob hos Niedziella and Friends, fik endnu en fin artikel i Bolig Magasinet, fik solgt endnu flere dejlige boligreportager til de forskellige danske indretningsmagasiner. Privat nød jeg septembersolen med familien på Ordrupgaard, dansede med min danske familie til sent på natten til det skønneste bryllup på landet og så fik jeg catchet up med masse gamle svenske veninder til min kære kusines 40-års fest i Göteborg. 

Nu glæder jeg mig til rigtigt efterår, strik og tænde lys!!

 

 

Til salg: Smukke pasteller hos det svenske power couple

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Se alle billeder her:

ESNY

Fredag og snart weekend! Jeg er lige kommer hjem efter en morgentur rundt søerne og sidder nu her i vores køkken og skal igang med dagens opgaver. Men, først skal jeg altså liiige dele den her pastellige 'boligbolsje' med jer. Da jeg i morges scrollede igennem mit instafeed opdagede jeg nemlig at det svenske mediapar Sigge Eklund(podcaststjerne og forfattere) og Malin Eklund chef for livsstilsbrandet Daisy Grace , har sat sin lejlighed i populære Vasastan til salg hos Sigges bror Frederiks succesmæglerfirma Eklund Stockholm New York .

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Den røde tråd i dette hjem er de pastellige farver som går igen i alle rum. Ved at male gulvene hvide har man sikret sig et overordnet lyst og let udtryk.

carolinesbeautifulinteriors-MalinSigge
carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Det giver skøn visuel effekt at male rum i fil i forskellige kulører.

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Drømmen til efteråret, en kakkelovn med smukke detaljer.

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Får lyst til at male lyserødt når jeg ser dette soveværelse i blide pasteller og så elsker jeg læselampen på væggen i messing og zebramønster fra Svenskt Tenn.

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Blikfang til din væg

carolinesbeautifulinteriors-print

1/2/3/4/5/6

Da miljøbilledet med de fire fine rammer fra Moebe poppede op i mit feed tidigere på ugen, fik jeg lyst til at lave en blogpost med prints som jeg kan lide lige nu. Som I kan se så endte det med 5 smukke og cool fotoprints, som tydeligvis er det der fanger min opmærksomhed i øjeblikket. Der findes mange tips til hvordan man indretter med kunst, men det som jeg enlig synes er aller vigtigst når der skal investeres i nyt til væggene, det er at lytte til mavefornemmelsen så kan det næsten ikke blive andet end god og personligt. 

Nu skal jeg igang med dagen. I morgen går turen til Göteborg og min kusines 40-års fest hvilket jeg glæder mig rigtigt meget til. Jeg tænker at jeg inden jeg tager toget hjem mandag vil prøve at når en lille tur till Artilleriet, en af Sveriges bedste indretningsbutikker.

Ønsker dig en skøn fredag,

Kh Caroline

 

 

 

 

 

 

Herskabeligt Stockholmshjem med edge

carolinesbeautifulinteriors-MalinGlemme

Lige nu kan man kigge ind hos Malin Glemme, grunderen af svenske indretningsbrandet Layered , på hele to svenske indretningssites. Hos Residence har billederne et lidt sofistikeret og stramt look, hvor man hos The Way We Play formidler et lidt mere upoleret billede af livet i dette imponerende Lidingöhjem. 

carolinesbeautifulinteriors-MalinGlemme
IMG_2247-931x1200.jpg
carolinesbeautifulinteriors-MalinGlemme

Stilen er sober i grå nuancer men indimellem kommer der nogle overraskende detaljer der bryder det elegante look på en sjov måde.

carolinesbeautifulinteriors-MalinGlemme

Hvis du ikke kender til Layered gå ind og følg dem på insta. Jeg er især vild med deres tæpper og fatter ikke hvorfor der ikke er nogen i Danmark der taget dem ind i sit sortiment, et spørgsmål om tid tænker jeg:-)

 

Alle billeder er lånede fra:

The Way We Play

Moodboard - Caroline's stue

carolinesbeautifulinteriors-moodboard

1 / 2/ 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Hej, håber din weekend været dejlig!

Her hjemme har den mest stået på at slappe af og give hjemmet lidt kærlighed, i form af at endelig få pudset vinduer og rydde lidt op hist og pist. Hold op hvor gør det bare en forskel med rene og pæne vinduer. Det seneste år har jeg brugt meget af min energi på at starte firma op og hjemmet er derfor blevet nedprioriteret. Lidt komisk når jeg arbejder med det jeg gør. Nu skal der andre boller på suppen, fordi det giver så god energi at have hyggeligt, ryddeligt og rart hjemmme. Jeg tænker jeg vil tage det i små etapper og først ud står stuen. Jeg er ikke typen der skifter puder og nips efter sæson, det jeg har har jeg i meget lang tid. Men lige nu er det altså tid til en lille opfriskning her hjemme. Puderne er nogle steder slidt hul i, nipset trænger til en opgradering og de hvide vægge trænger til en fin douce kulør. Her er et lille moodboard af hvor jeg gerne vil hen stilmæssigt. Miljøbilledet fra min stue er fra mit instagram konto og min gamle fine hjemmelavede Svensk Tenn pude på billedet er desværre sønderslidt derfor vil jeg gerne forkæle mig med en ny, dog i et lidt mindre markant mønster:-(