Glædelig jul og godt nytår, vi ses i 2018!!

Om en uge er det juleferie på rigtigt, men jeg tænker at begynde at geare ned så småt allerede nu, ved at ta en pause fra at poste her på bloggen og insta. Efter et år med opstart som selvstændig så skal der lidt tid til at komme ned i gear. Så jeg starter så småt på min juleferie fra i dag. Jeg har stadigvæk en deadline der skal afklares og to dage i butikken, men udover dette vil jeg de kommende dage sørge for at se julekalender med min lille Viol, se færdigt The Crown(hvor er den bare flot lavet), kysse lidt på min mand, ta middagslure(ELSKER powernaps), købe de sidste julegaver, lave yin yoga, gå ture, ringe en god veninde og ønske glædelig jul, læse en bog eller to og ja begynde samle op på 2017 og formulere mine mål for 2018. Der skal nemlig lidt forandringer til både privat og professionelt. Der skal fokuseres på det som er vigtigt og ikke mindst på det mit hjerte banker for mest af alt. Mere om dette i starten af januar.

Nu vil jeg bare ønske dig en fantastisk ferie når du når så langt! Pas på dig selv om dem du holder af. 

Merry Christmas and a happy new year!!

Vi ses i 2018!! 

Til salg: Retrohjem i Stockholm

688D0250.jpg

Hej mine venner!

Sidder her i køkkenet inden jeg skal i gang med min arbejdsdag. Jeg har så meget jeg hele tiden vil dele med jer her inde, med jeg har bare ikke haft tiden til at blogge som jeg vil dette år. Første året som selvstændig har været vildt på mange tænkelige måder og rutiner har der ikke været meget af. Jeg glææææder mig så meget til at gå ind i 2018 hvor jeg tænker jeg vil ta magten over tiden. Man er vel en evig optimist?! Jeg har delt meget på instagram på det seneste, men jeg vil helst af alt dele det her inde først fordi her kan man ligesom gå tilbage og finde frem inspirationen i arkiv og kategorier, hvor det på instagram handler meget om her og nu og efter nogle dage er billederne væk langt ned i feedet.

I dag vil jeg vise jer billeder af et skønt hjem som er til salg i Stockholm, måske er det allerede blevet solgt:-)

Hjemmet er indrettet i en ret ensartet 'greige' (beige+grå) farvepalet. Normalt er jeg vild med lidt flere kontraster i indretningen men disse to billeder kan jeg rigtigt godt lide at kigge på. Jeg er en 'slow starter' men jeg synes det er ret skønt med den 'greige' farvede nuance på væggene og får lyst til at prøve det her hjemme, hvor jeg ellers er mere til kølige nuancer. Sofaen fra Gervasoni på øverste billede er jo bare en klassiker som jeg stadigvæk synes er virkelig smuk og hyggelig og de poetiske blomster på bordet ser vidunderlige ud i den blå vase.

Børneværelset er godt nok pænt og charmerende med det lille skrivebordsmøbel og de cool billeder væggene. Ser også hyggeligt ud at de kan sove sammen, det tror jeg børn kan lide:-) At indrette med gardiner og tæpper på gulvet giver en rar og varm stemning til rummet.

Nu må jeg videre i teksten!

 Jeg ønsker dig en dejlig dag, Kh Caroline

688D0072.jpg

Foto: Henrik Nero & inredning av Dusty Deco – Surbrunnsgatan 4 till försäljning via Thomas Herzog på Ekenstam.

Månedens favoritter: November

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

NOvember..... (1).jpg

Kande / Taske / Stjerne /Armbånd / Pude / Kop / Stol / Bog / Lys

Hej kære du, håber du nyder november selv om det er mørkt og vådt ude. Jeg tænker at det lige nu er enormt vigtigt at gøre gode ting for sig selv, gøre ekstra meget ud af hverdagshyggen og sørge for at ens omgivning er smuk og harmonisk og på den måde give os selv et ekstra skud energi i mørkeret. Jeg tror også at det er vigtigt at vi  tager os tid til at sætte os godt tilrette et rart sted, måske med en god kop te eller kaffe og kigge på nogle smukke billeder, læse noget spændende eller ringe en ven eller familiemedlem du ikke snakket med i lang tid.

Fordi det nu er november så tænkte jeg at jeg ville liste nogle fine ting jeg fundet når jeg surfet rundt på nettet. Se det som en lille inspiration til tiden vi er i lige nu. Den røde taske må stå for det lidt skæve og sjove som vi ikke må glemme i hverdagen. En rød taske, blomst eller måske et rødt neglelak er uden tvivl en humørhøjere i vintertid. Håber dette kan inspirere dig at gå hjem og gør hverdagen lidt smukkere. 

Ha en fantastisk dag, Kh Caroline

Vil du ha daglig indretningsinspiration så følg mig på instagram: @carolinesbeautifulinteriors

Vil du ha hjælp med at skabe harmonisk indretning i dit hjem eller på din arbejdsplads så kan duskrive til mig her cf@carolineflindt.com

Nu er det jul igen - tips til harmonisk julestemning

Nu synes jeg man kan fornemme at julen meget snart er ved at være over os. På Facebook har jeg de seneste dage fået en ordentlig stak reminders om forskellige julemarkeder, i supermarkedet er gløggen og brunekagerne kommet frem på hylderne og livsstilsmagasinerne har allerede julekranser på forsiden.

Jeg elsker julen og december for hyggen som kommer med mørket, lysene og dufterne. Jeg vil anbefale dig at fokusere på dette istedet for at rives med i julestressen.

 Her er nogle tips som er med til at gøre hjemmet harmonisk og rart i denne mørke december måned.

IMG_4142.jpg

Gør dit hjem ekstra indbydende med smukke juleblomster. Velduftende hyacinter, grene med røde bær eller måske en pragtfuld Amaryllis? Dette flotte view mødte mig på Torvehallerne igår. Skønt ikke?

IMG_4129.jpg

Supplere dit moderne julepynt med 'genbrugs guld'. Mange af genbrugsbutikkerne sælger smukke dekorationer fra nu af og jeg kan love at ungerne er vilde med alt det eventyrlige julepynt. Billedet er fra gårsdagens søndagstur i Ravnsborggade.

Screen Shot 2017-11-13 at 13.13.29.png

Skal du invester i noget nyt så sats på en klassiker som kan bruges i mange år. Jeg har lige købt smukke 'Gloria' fra Klong som er lige så flot hele året. Perfekt at tænde til morgenmeditationen, som i øvrigt ikke kan anbefales nok i December.

2fe1001bd87c48fc1a821a633a8a7bca70d766f5.jpg

Lav en juleplaylist som kan være dit 'julesoundtrack' for december måned. Amerikanske gamle klassiker som Diana Kralls jule cd  får en til at føle sig som del af en herlig julefilm i New York.

For mere inspiration til et harmoniskt hjem følg mig gerne på instagram @carolinesbeautifulinteriors

Vil du have hjælp med en mere harmonisk indretning i dit hjem eller på din arbejdsplads så kontakte mig gerne på cf@carolineflindt.com .

 

Skab stilen: Nobis Hotel Copenhagen

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

I går var jeg til DUX pressemøde på det nyåbnede Nobis Hotel Copenhagen som ligger lige ved siden af Glyptoteket. Jeg hade glædet mig meget til at opleve hotellet live, efter at have set en masse billeder af den smukke indretning på instagram. Udover at få høre en del om brandet DUX som leveret senge til hotellet, så fik vi allesammen høre et lilleoplæg om søvn, meditation og åndedrættet og som prikken over i så fik vi en skøn morgenmad med sunde grøntsagsjuicer og lækker quinoagrød. Behøver jeg sige at jeg var meget tilfreds med den her start på dagen?

For at summere stilen på hotellet har jeg lavet en lille 'skab stilen' collage til jer. Håber I kan lide det. 

3.jpg

Weekly Delights

Fredag og jeg tænker at vi kører en Weekly Delights med nogle smukke nyheder som fanget min opmærksomhed i den her uge!

rimage.jpg

Foto: Per Janssons mäkleri

Efter at Frida skrev om dette smukke hjem på sin blog i går så har de fleste af de svenske indretningsbloggere jeg følger lavet en post om dette ekstravagante Djursholmshjem som nu ligger ude til salg. Boligen har tidligere været vist i et 'Small Talk' hos The Way We Play som jeg bloggede om her. Marie-Louise Sjögren som bor her med sin familie er indretningsarkitekt med en helt fantastisk stil og er en stjerne til at skabe et hyggeligt hjem selv i de mest ekstravagante rammer.

Se alle billederne HER.

unnamed.jpg

Snart er det jul, tror jeg skal forbi Stilleben den 11:e nov og nyde årets første glas gløgg:-)

unnamed.jpg
unnamed-2.jpg
unnamed-1.jpg

Svenskt Tenn har åbnet en syateljé som en del af et integrationsprojekt. Smart tænkt! Lavendelpose, opslagstavle og tehætte, det hele må gerne flytte hjem til mig:-)

Screen Shot 2017-11-03 at 15.25.45.png

Frama har lavet en ny parfume, elsker dufter og kunne godt tænke mig at teste den. Smuk er den i hvert fald i sit enkle design.

line-dahy-ernst-foerste.jpg

Foto: Pia Winther. Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Søde og dygtige Line Dahy Ernst  viser nogle fine stilleben fra sit nye hjem i seneste nummeret af danske Elle Decoration. Alltid gennemført og super estetisk når Line har en finger med i spillet.

953eeb_cb239eb70a594f33b62e37b10ed6d445-mv2_d_2000_1286_s_2.png

Slutter denne blogpost af med et smukt inspirationsbillede fra Artilleriet som jeg lige opdagede hos Johanna. Fantastisk med en butik/webshop som har så høje ambitioner omkring inpirationsbilleder. Siger som Johanna, hurra og godt gået!!

Og til Jer, ha en dejlig weekend!!

KH C

 

Caroline's favoritter: 11 stilede urtepotter

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

dazzle.jpg

1. // 2.  // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. // 10. // 11.

Planter er mere populære end nogensinde og det er jo ikke så underligt, det giver god energi i hjemmet og vi har alle det godt af at være tæt på lidt grønt i vores hverdag. I dag har jeg samlet nogle smukke urtepotter som jeg synes er skønne på hver deres måde, samtidigt som de giver nyt liv til vindueskarmen. Håber du kan lide dem!!

KH

Caroline

BOG: HUSE I TISVILDE

forside_final_cmyk-nvMPGjh8sbRFplXQwBirIA.jpg
32493-copy-qj4M9kxYcWrq3b4endF3tg.jpg

Tisvilde er kendt som en af Danmarks mest charmerende og bohemiske badebyer, med den skønneste panoramaudsigt ud over vandet. Heldigvis forsvinder livet i den lille by ikke med sommergæsterne. Faktisk er der mange helårsboliger i området og en masse kreative ildsjæle der arbejder hårdt for at få folk til at tage turen op til det naturskønne område, de fine små butikker, restauranger og hotel året rundt. En af disse en min kære veninde stylist/butiksejer Sidsel Zachariassen , som siden nogle år tilbage bor og arbejder i sit skønne hjem midt i byen. Det er altid inspirerende at høre om hendes og resten af beboernes fælles tiltag og projekter for holde gang i byen hele året. På torsdag har jeg glæden at deltage i en lanceringsfrokost for hendes nye bog 'Huse i Tisvilde' som hun lavet i samarbejde Katrine Green Rostgaard fra dejlige Pensionat Kildegaard og fotograf Mikkel Adsbøl .

32739-copy.jpg
33282-copy-dgGArgF9cu9S8B066o13qg.jpg
33956-copy.jpg
32337-copy-yZI_XNHcmyerjLt7nAKbww.jpg
32481-copy.jpg
33329-copy.jpg

I bogen kan du finde hjem som er fulde af personlighed og charme og jeg glæder mig enormt til at få fingrene i et eksemplar. Her under kan du se nogle billeder fra bogen som udkommer på Forlaget Turbine den 26:e oktober og vil du sikre dig et eksemplar så kan bogen forudbestilles HER:

Hjemme hos Johanna Bradford

MEDF8CA559FEDB04EEEBD92DA8B2EED545B.jpg

Johanna Bradford er en af Sveriges mest populære bloggere og en glimrende ambassadør for det jeg vil kalde 'Artillerietstilen'. Lige nu kan du opleve og inspireres af hendes fantastiske Göteborgs hjem som er sat til salg hos Alvhem . Sammen med sin mand Adam har Johanna istandsat en række hjem og nu er det efter kun et år på et og samme sted tid til at prøve noget nyt. Jeg er helt sikker på at der er mange (mig selv inklusive) der er nysgerrige på at se hvor flyttelæsset går hen den her gang. Krydser fingre for at vi får lov til at ta del af parrets nye projekt. 

Hvis du vil ind og se alle billeder så klikke ind:

HER!!

MED06291C6B8FFE444F9D74ED0A980D4817.jpg
MED861CEDFBCC1D4695A44007EA49C5D1FB.jpg
MED78A2509DFBBF4624A5C260067EBF5E36.jpg
MEDA8FE0B50C22C4C16B351B4240FB2711D.jpg
MED7370E0D1A9C345DC8BA4240514DFAC5F.jpg
MEDD8C42074BC9F4666B3E7A1EF70694746.jpg
MED9159C7BFAF3B48FFA702108C930EDD7C.jpg
MEDE14BB309BBE64ADDA129B34318CA7962.jpg
MED3F63323D3CE44448B998633496618E59.jpg
MED579A754C88F44E249CC0EAA5AC9F20BF.jpg
MEDCCF547988E5A4323AF10DFBCC61CEFB6.jpg

Månedens favoritter: Oktober

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

Hej!

Det er efterårsferie her i København og jeg knokler på for at komme i kap. Jisses, livet som selvstændig er virkelig ensbetydende med at der ALTID er noget man kan gøre, nogen man kan ringe, nogen der venter på et svar. Med en freelancende mand burde jeg ikke være overrasket, men alligevel så er det nyt for mig. Samtidigt så føles det som jeg er lige der jeg skal være og det er en rigtigt fed følelse. Og jeg har masser af planer for hvad jeg vil med dette eventyr, men alt til sin tid. 

En ting jeg vil og jeg altid elsket er at dele med mig af inspiration til at skabe et harmoniskt, personligt og smukt hjem.  Jeg har en ambition at gøre det på flere forskellige måder. På instagram deler jeg dagligt med mig af det der falder mig i smagen. Her på bloggen vil jeg gøre det samme og i fremtiden har jeg også planer på at være mere aktiv i andre format.

Screen Shot 2017-10-21 at 15.08.57.png

Pendel // Bodybalm // Urtepotteskjuler // Spejl // Gulvtæppe // Stage // Glas // Notesbog // Ovnfast fad // Ovalt fad // Pude // Højtaler // Bordlampe // Sofa //

Jeg har under alle mine år på Bolig Magasinet lavet masser af shoppingsider. Jeg synes stadigvæk det er super sjovt at lave disse collager med smukke ting. Som noget nyt så er jeg startet op et samarbejde med det svenske Apprl takketvære at søde Frida anbefalede mig til dem. Så fremover kommer I forhåbentlig til at se flere posts som den her, hvor alle produkter har en affiliatelinks som gør at jeg får et lille bitte beløb for hvert klik jeg sender videre fra mit site. Alle produkter jeg viser vælger jeg selv og det er kun ting jeg er vild med. Håber I kan lide det:-) Nu skal jeg videre i teksten. I morgen går turen til forlænget weekend i Sverige hos min mamma, det glæder jeg mig virkelig meget til. 

Ha det godt!

KH

Caroline